Overzichten.net
Categoriën
€ 58.51
- Eén druk op de Super Range Extension - Wi-Fi kloon toets vereenvoudigt de Wi-Fi configuratie en helpt u een naadloos en uniform thuisnetwerk op te zetten - De HomePlug AV standaard maakt datatransmissie tot 500 Mbps mogelijk via de bestaande elektrische leidingen in huis - ideaal voor vertragingsvrije HD of 3D video streaming en online games - Breid 300 Mbps draadloze verbindingen uit naar eerder moeilijk bereikbare gedeelten van uw huis en kantoor Wat doet dit product? De TL-WPA4220KIT van TP-LINK brengt uw Internet verbinding naar elke ruimte in huis via het bestaande elektrische leidingennet. De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat u het SSID en wachtwoord van uw router automatisch kunt kopiëren. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4220 het configureren van uw Wi-Fi en maakt hij naadloos roamen binnen uw thuisnetwerk mogelijk. Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toets De TL-WPA4220 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee u het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en wachtwoord van uw router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat u de toets hebt ingedrukt, kunt u de powerline adapter overal plaatsen waar u bekabelde of draadloze toegang wenst en kunt u genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor. Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streaming Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks. Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimten Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden. Plug and Play Met de powerline adapters van TP-LINK zet u binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. U kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere powerline adapters in uw powerline thuisnetwerk te beheren. 1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact. 2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel of Wi-Fi - en klaar bent u!
€ 69.00
- Eén druk op de Super Range Extension - Wi-Fi kloon toets vereenvoudigt de Wi-Fi configuratie en helpt u een naadloos en uniform thuisnetwerk op te zetten
- De HomePlug AV standaard maakt datatransmissie tot 500 Mbps mogelijk via de bestaande elektrische leidingen in huis - ideaal voor vertragingsvrije HD of 3D video streaming en online games
- Breid 300 Mbps draadloze verbindingen uit naar eerder moeilijk bereikbare gedeelten van uw huis en kantoor

Wat doet dit product?
De TL-WPA4220KIT van TP-LINK brengt uw Internet verbinding naar elke ruimte in huis via het bestaande elektrische leidingennet. De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat u het SSID en wachtwoord van uw router automatisch kunt kopiëren. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4220 het configureren van uw Wi-Fi en maakt hij naadloos roamen binnen uw thuisnetwerk mogelijk.

Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toets
De TL-WPA4220 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee u het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en wachtwoord van uw router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat u de toets hebt ingedrukt, kunt u de powerline adapter overal plaatsen waar u bekabelde of draadloze toegang wenst en kunt u genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor.

Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streaming
Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks.

Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimten
Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden.

Plug and Play
Met de powerline adapters van TP-LINK zet u binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. U kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere powerline adapters in uw powerline thuisnetwerk te beheren.

1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact.

2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel of Wi-Fi - en klaar bent u!
€ 0.00
Het RBK352 Orbi WiFi 6 Dual-band Mesh Systeem van NETGEAR met baanbrekende Dual-band WiFi 6 technologie, is ontworpen om elk apparaat in je huis automatisch en tegelijkertijd aan te sluiten op je wifi signaal. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om vier streams tegelijk te verwerken. Zelfs als er 25 apparaten op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis een soepele wifi-ervaring. Dual-band WiFi-technologie betekent ultrahoge snelheden en betrouwbare verbindingen tussen al je aangesloten apparaten. Gelijktijdige dual-band vermindert interferentie en biedt een speciaal netwerk voor games zonder vertraging, vloeiender streaming en andere activiteiten met een hoge bandbreedte. Het systeem levert geavanceerde prestaties met vier streams Wifi 6 en snelheden tot 1.8 Gbps voor het probleemloos streamen van 4K/8K UHD video en games zonder vertraging. Met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten op de router en twee op de satelliet kun je meer bekabelde apparaten aansluiten. Dit maakt het systeem ideaal voor thuiskantoren of home entertainment. De combinatie van de Orbi router en satelliet zorgt voor een hoogwaardige wifi verbinding over een bereikoppervlakte van 200 m2. Het systeem is eenvoudig te installeren en gebruiken met behulp van de Orbi app. Bovendien werkt Orbi met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren. Daarnaast beschermt NETGEAR Armor je huis tegen internetdreigingen met de beste anti-virus, anti-malware- en gegevensbescherming voor je aangesloten slimme apparaten, smartphones en computers.
€ 0.00
Het RBK353 Orbi WiFi 6 Dual-band Mesh Systeem van NETGEAR met baanbrekende Dual-band WiFi 6 technologie, is ontworpen om elk apparaat in je huis automatisch en tegelijkertijd aan te sluiten op je wifi signaal. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om vier streams tegelijk te verwerken. Zelfs als er 25 apparaten op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis een soepele wifi-ervaring. Dual-band WiFi-technologie betekent ultrahoge snelheden en betrouwbare verbindingen tussen al je aangesloten apparaten. Gelijktijdige dual-band vermindert interferentie en biedt een speciaal netwerk voor games zonder vertraging, vloeiender streaming en andere activiteiten met een hoge bandbreedte. Het systeem levert geavanceerde prestaties met vier streams Wifi 6 en snelheden tot 1.8 Gbps voor het probleemloos streamen van 4K/8K UHD video en games zonder vertraging. Met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten op de router en twee op elke satelliet kun je meer bekabelde apparaten aansluiten. Dit maakt het systeem ideaal voor thuiskantoren of home entertainment. De combinatie van de Orbi router en satelliet zorgt voor een hoogwaardige wifi verbinding over een bereikoppervlakte van 300 m2. Het systeem is eenvoudig te installeren en gebruiken met behulp van de Orbi app. Bovendien werkt Orbi met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren. Daarnaast beschermt NETGEAR Armor je huis tegen internetdreigingen met de beste anti-virus, anti-malware- en gegevensbescherming voor je aangesloten slimme apparaten, smartphones en computers.
€ 14.48
Overzicht: SONOFF S55 is een handige waterdichte Smart Socket die verbinding kan maken met uw Wi-Fi-thuisnetwerk en waarmee u apparaten van veraf kunt beheren en programmeren met uw telefoon of stem via Amazon Alexa of Google Assistant. Maakt gebruik van heavy-duty IP55 weerbestendig materiaal zorgt ervoor dat het robuust en veilig is wanneer u het buiten gebruikt. Pas schemas voor apparaten aan om ze automatisch aan / uit te laten schakelen op basis van uw behoeften, waar u ook bent. Perfect voor verschillende gelegenheden zoals tuin, terras, openluchtrestaurant en meer. Makkelijk te installeren. Voorzien zijn van:- Schakel apparaten van veraf in / uit met uw telefoon- Beheer ermee verbonden apparaten met uw spraakopdracht- Plan apparaten aan / uit op een vooraf ingesteld tijdstip- IP55 waterdicht ontwerp voor gebruik buitenshuis- Slimme scène helpt bij het activeren van meer dan één SONOFF-apparaat via een tik- Deel apparaten met je vrienden om ze samen te bedienen- Synchroniseer de real-time apparaatstatuswijzigingen naar uw telefoon- Houd het apparaat in de status voordat de stroom uitvalt wanneer het elektriciteitssysteem is hersteld- IFTTT-service zorgt ervoor dat de ene actie een andere activeertSpecificatie: Model: S55TPI (AU) / S55TPF (DE) / S55TPE (FR) / S55TPB (US) / S55TPD (ZA) / S55TPG (VK)Invoer: S55TPI: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPF: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A max S55TPE: AC 100-240 V 50/60 Hz 16 A max S55TPB: AC 125V 50 / 60Hz 10A Max S55TPD: AC 100-240V
€ 349.00
Het RBK353 Orbi WiFi 6 Dual-band Mesh Systeem van NETGEAR met baanbrekende Dual-band WiFi 6 technologie, is ontworpen om elk apparaat in je huis automatisch en tegelijkertijd aan te sluiten op je wifi signaal. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om vier streams tegelijk te verwerken. Zelfs als er 25 apparaten op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis een soepele wifi-ervaring. Dual-band WiFi-technologie betekent ultrahoge snelheden en betrouwbare verbindingen tussen al je aangesloten apparaten. Gelijktijdige dual-band vermindert interferentie en biedt een speciaal netwerk voor games zonder vertraging, vloeiender streaming en andere activiteiten met een hoge bandbreedte. Het systeem levert geavanceerde prestaties met vier streams Wifi 6 en snelheden tot 1.8 Gbps voor het probleemloos streamen van 4K/8K UHD video en games zonder vertraging. Met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten op de router en twee op elke satelliet kun je meer bekabelde apparaten aansluiten. Dit maakt het systeem ideaal voor thuiskantoren of home entertainment. De combinatie van de Orbi router en satelliet zorgt voor een hoogwaardige wifi verbinding over een bereikoppervlakte van 300 m2. Het systeem is eenvoudig te installeren en gebruiken met behulp van de Orbi app. Bovendien werkt Orbi met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren. Daarnaast beschermt NETGEAR Armor je huis tegen internetdreigingen met de beste anti-virus, anti-malware- en gegevensbescherming voor je aangesloten slimme apparaten, smartphones en computers.
€ 239.00
Het RBK352 Orbi WiFi 6 Dual-band Mesh Systeem van NETGEAR met baanbrekende Dual-band WiFi 6 technologie, is ontworpen om elk apparaat in je huis automatisch en tegelijkertijd aan te sluiten op je wifi signaal. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om vier streams tegelijk te verwerken. Zelfs als er 25 apparaten op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis een soepele wifi-ervaring. Dual-band WiFi-technologie betekent ultrahoge snelheden en betrouwbare verbindingen tussen al je aangesloten apparaten. Gelijktijdige dual-band vermindert interferentie en biedt een speciaal netwerk voor games zonder vertraging, vloeiender streaming en andere activiteiten met een hoge bandbreedte. Het systeem levert geavanceerde prestaties met vier streams Wifi 6 en snelheden tot 1.8 Gbps voor het probleemloos streamen van 4K/8K UHD video en games zonder vertraging. Met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten op de router en twee op de satelliet kun je meer bekabelde apparaten aansluiten. Dit maakt het systeem ideaal voor thuiskantoren of home entertainment. De combinatie van de Orbi router en satelliet zorgt voor een hoogwaardige wifi verbinding over een bereikoppervlakte van 200 m2. Het systeem is eenvoudig te installeren en gebruiken met behulp van de Orbi app. Bovendien werkt Orbi met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren. Daarnaast beschermt NETGEAR Armor je huis tegen internetdreigingen met de beste anti-virus, anti-malware- en gegevensbescherming voor je aangesloten slimme apparaten, smartphones en computers.
€ 18.99
Overzicht: SONOFF S55 is een handige waterdichte Smart Socket die verbinding kan maken met je wifi-thuisnetwerk en waarmee je apparaten kunt beheren en programmeren van veraf met je telefoon of stem via Amazon Alexa of Google Assistant. Keurt heavy-duty IP55 weersbestendig materiaal goed, zorgt ervoor dat het robuust en veilig is wanneer u het buiten gebruikt. Pas planningen aan voor apparaten om ze automatisch aan en uit te laten gaan, naargelang uw behoeften, waar u ook bent. Perfect voor verschillende gelegenheden zoals tuin, terras, openluchtrestaurant en meer. Makkelijk te installeren. Voorzien zijn van: - Schakel apparaten van ver in / uit met uw telefoon - Beheer verbonden apparaten ermee met uw spraakopdracht - Plan apparaten in / uit op een vooraf ingesteld tijdstip - IP55 waterdicht ontwerp voor gebruik buitenshuis - Slimme scène helpt bij het activeren van meer dan één SONOFF-apparaat via een tik - Deel apparaten met je vrienden om ze samen te beheren - Synchroniseer de wijzigingen in de status van uw apparaat in realtime op uw telefoon - Houd het apparaat in de status voordat de stroom uitvalt wanneer het elektriciteitssysteem is hersteld - IFTTT-service zorgt ervoor dat de ene actie een andere triggert Specificatie: Model: S55TPI (AU) / S55TPF (DE) / S55TPE (FR) / S55TPB (US) / S55TPD (ZA) / S55TPG (VK) Invoer: S55TPI: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPF: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A Max S55TPE: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A Max S55TPB: AC 125V 50 / 60Hz 10A Max S55TPD: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPG: AC 100-240V 50 / 60Hz 13A Max Uitgang: S55TPI: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPF: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A Max S55TPE: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A Max S55TPB: AC 125V 50 / 60Hz 10A Max S55TPD: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPG: AC 100-240V 50 / 60Hz 13A Max Materiaal: PC V0 Besturingssystemen: (Android 4.1 & iOS 9.0) of hoger Draadloze standaard: IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz Afmetingen: 85 x 70 x 70 mm Downloads: Snelle installatiegids Handleiding FCC-certificering CE-certificering Pakket inbegrepen: 1 x SONOFF® S55 WIFI Smart waterdichte contactdoos 1 x Engelse handleiding
€ 349.00
Het RBK353 Orbi WiFi 6 Dual-band Mesh Systeem van NETGEAR met baanbrekende Dual-band WiFi 6 technologie, is ontworpen om elk apparaat in je huis automatisch en tegelijkertijd aan te sluiten op je wifi signaal. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om vier streams tegelijk te verwerken. Zelfs als er 25 apparaten op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis een soepele wifi-ervaring. Dual-band WiFi-technologie betekent ultrahoge snelheden en betrouwbare verbindingen tussen al je aangesloten apparaten. Gelijktijdige dual-band vermindert interferentie en biedt een speciaal netwerk voor games zonder vertraging, vloeiender streaming en andere activiteiten met een hoge bandbreedte. Het systeem levert geavanceerde prestaties met vier streams Wifi 6 en snelheden tot 1.8 Gbps voor het probleemloos streamen van 4K/8K UHD video en games zonder vertraging. Met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten op de router en twee op elke satelliet kun je meer bekabelde apparaten aansluiten. Dit maakt het systeem ideaal voor thuiskantoren of home entertainment. De combinatie van de Orbi router en satelliet zorgt voor een hoogwaardige wifi verbinding over een bereikoppervlakte van 300 m2. Het systeem is eenvoudig te installeren en gebruiken met behulp van de Orbi app. Bovendien werkt Orbi met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je spraakopdrachten kunt gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren. Daarnaast beschermt NETGEAR Armor je huis tegen internetdreigingen met de beste anti-virus, anti-malware- en gegevensbescherming voor je aangesloten slimme apparaten, smartphones en computers.
€ 0.00
Het Orbi WiFi 6 System (RBK752) AX4200 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 8 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 40 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al je apparaten. Dankzij de draadloze snelheden tot 4,2 Gbps beschik je over supersnelle, robuuste wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Orbi zorgt voor robuust draadloos internet met draadloos internet en een draadloos netwerk voor grote woningen tot 465 m2. Het systeem omvat een WiFi-router en één satelliet. Het krachtige AX Mesh wifi-systeem zorgt voor een sterke verbinding door het hele huis, altijd. Geniet van 4K/8K UHD streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul zorgt voor een consistente Gigabit-doorvoer in je hele huis, van voordeur tot achtertuin. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij één WAN en drie LAN-poorten op de router en nog eens twee LAN-poorten op de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 0.00
Het Orbi WiFi 6 System (RBK753) AX4200 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 8 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al je apparaten. Dankzij de draadloze snelheden tot 4,2 Gbps beschik je over supersnelle, robuuste wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Orbi zorgt voor robuust draadloos internet met draadloos internet en een draadloos netwerk voor grote woningen tot 525 m2. Het systeem omvat een WiFi-router en twee satellieten. Het krachtige WiFi 6 Mesh WiFi-systeem zorgt voor een sterke verbinding door het hele huis, altijd. Geniet van 4K/8K UHD streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul zorgt voor een consistente Gigabit-doorvoer in je hele huis, van voordeur tot achtertuin. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij één WAN en drie LAN-poorten op de router en nog eens twee LAN-poorten op de satellieten. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 425.00
Het Orbi WiFi 6 System (RBK752) AX4200 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 8 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 40 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al je apparaten. Dankzij de draadloze snelheden tot 4,2 Gbps beschik je over supersnelle, robuuste wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Orbi zorgt voor robuust draadloos internet met draadloos internet en een draadloos netwerk voor grote woningen tot 465 m2. Het systeem omvat een WiFi-router en één satelliet. Het krachtige AX Mesh wifi-systeem zorgt voor een sterke verbinding door het hele huis, altijd. Geniet van 4K/8K UHD streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul zorgt voor een consistente Gigabit-doorvoer in je hele huis, van voordeur tot achtertuin. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij één WAN en drie LAN-poorten op de router en nog eens twee LAN-poorten op de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 599.00
Het Orbi WiFi 6 System (RBK753) AX4200 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 8 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al je apparaten. Dankzij de draadloze snelheden tot 4,2 Gbps beschik je over supersnelle, robuuste wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Orbi zorgt voor robuust draadloos internet met draadloos internet en een draadloos netwerk voor grote woningen tot 525 m2. Het systeem omvat een WiFi-router en twee satellieten. Het krachtige WiFi 6 Mesh WiFi-systeem zorgt voor een sterke verbinding door het hele huis, altijd. Geniet van 4K/8K UHD streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul zorgt voor een consistente Gigabit-doorvoer in je hele huis, van voordeur tot achtertuin. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij één WAN en drie LAN-poorten op de router en nog eens twee LAN-poorten op de satellieten. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 769.00
Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Het Orbi WiFi 6 System (RBK852) AX6000 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 100 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Met totale snelheden tot wel 6 Gbps beschik je over supersnelle wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Het Orbi WiFi 6-systeem is het ultieme Whole Home Mesh WiFi-steem voor grote woningen tot 525 m2. Het systeem bevat een wifi-router en een satelliet. Orbi tri-band werkt altijd met een dedicated backhaul. Hiermee communiceren de satellieten met het basisstation op hun eigen wifi-verbinding. Daardoor hebben jouw apparaten, zoals smartphones en laptops, ook hun eigen wifi-verbinding met de satellieten. Je hoeft de bandbreedte dus niet te verdelen tussen jouw apparaten en de onderlinge communicatie tussen de satellieten. Hierdoor haal je veel hogere snelheden voor al je aangesloten apparaten. Geniet van 4K/8K UHD-streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul maakt maximaal vier datastreams per wifi-band mogelijk. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij vier LAN-poorten op de router en de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 1049.00
Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Het Orbi WiFi 6 System (RBK853) AX6000 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 100 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Met totale snelheden tot wel 6 Gbps beschik je over supersnelle wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Het Orbi WiFi 6-systeem is het ultieme Whole Home Mesh WiFi-steem voor grote woningen tot 600 m2. Het systeem bevat een WiFi-router en een satelliet. Orbi tri-band werkt altijd met een dedicated backhaul. Hiermee communiceren de satellieten met het basisstation op hun eigen wifi-verbinding. Daardoor hebben jouw apparaten, zoals smartphones en laptops, ook hun eigen wifi-verbinding met de satellieten. Je hoeft de bandbreedte dus niet te verdelen tussen jouw apparaten en de onderlinge communicatie tussen de satellieten. Hierdoor haal je veel hogere snelheden voor al je aangesloten apparaten. Geniet van 4K/8K UHD-streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul maakt maximaal vier datastreams per WiFi-band mogelijk. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij vier LAN-poorten op de router en de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 499.00
Het Orbi WiFi 6 System (RBK752) AX4200 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 8 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 40 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al je apparaten. Dankzij de draadloze snelheden tot 4,2 Gbps beschik je over supersnelle, robuuste wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Orbi zorgt voor robuust draadloos internet met draadloos internet en een draadloos netwerk voor grote woningen tot 465 m2. Het systeem omvat een WiFi-router en één satelliet. Het krachtige AX Mesh wifi-systeem zorgt voor een sterke verbinding door het hele huis, altijd. Geniet van 4K/8K UHD streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul zorgt voor een consistente Gigabit-doorvoer in je hele huis, van voordeur tot achtertuin. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij één WAN en drie LAN-poorten op de router en nog eens twee LAN-poorten op de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 699.00
Het Orbi WiFi 6 System (RBK753) AX4200 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 8 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al je apparaten. Dankzij de draadloze snelheden tot 4,2 Gbps beschik je over supersnelle, robuuste wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Orbi zorgt voor robuust draadloos internet met draadloos internet en een draadloos netwerk voor grote woningen tot 525 m2. Het systeem omvat een WiFi-router en twee satellieten. Het krachtige WiFi 6 Mesh WiFi-systeem zorgt voor een sterke verbinding door het hele huis, altijd. Geniet van 4K/8K UHD streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul zorgt voor een consistente Gigabit-doorvoer in je hele huis, van voordeur tot achtertuin. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij één WAN en drie LAN-poorten op de router en nog eens twee LAN-poorten op de satellieten. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 0.00
Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Het Orbi WiFi 6 System (RBK852) AX6000 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 100 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Met totale snelheden tot wel 6 Gbps beschik je over supersnelle wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Het Orbi WiFi 6-systeem is het ultieme Whole Home Mesh WiFi-steem voor grote woningen tot 525 m2. Het systeem bevat een wifi-router en een satelliet. Orbi tri-band werkt altijd met een dedicated backhaul. Hiermee communiceren de satellieten met het basisstation op hun eigen wifi-verbinding. Daardoor hebben jouw apparaten, zoals smartphones en laptops, ook hun eigen wifi-verbinding met de satellieten. Je hoeft de bandbreedte dus niet te verdelen tussen jouw apparaten en de onderlinge communicatie tussen de satellieten. Hierdoor haal je veel hogere snelheden voor al je aangesloten apparaten. Geniet van 4K/8K UHD-streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul maakt maximaal vier datastreams per wifi-band mogelijk. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij vier LAN-poorten op de router en de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 0.00
Doe alles wat je altijd al online deed, maar dan sneller. Het Orbi WiFi 6 System (RBK853) AX6000 van NETGEAR is uitgerust met Tri-band WiFi 6-systemen die helpen de snelste internetsnelheden beschikbaar te maken voor al je apparaten. Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit en is uitgerust om 20 streams tegelijk te verwerken. Zelfs met 100 of meer apparaten die op je netwerk zijn aangesloten, krijg je overal in huis de vloeiendste wifi-ervaring. Met totale snelheden tot wel 6 Gbps beschik je over supersnelle wifi voor je smart tv's, smartphone en gameconsoles. Het Orbi WiFi 6-systeem is het ultieme Whole Home Mesh WiFi-steem voor grote woningen tot 600 m2. Het systeem bevat een WiFi-router en een satelliet. Orbi tri-band werkt altijd met een dedicated backhaul. Hiermee communiceren de satellieten met het basisstation op hun eigen wifi-verbinding. Daardoor hebben jouw apparaten, zoals smartphones en laptops, ook hun eigen wifi-verbinding met de satellieten. Je hoeft de bandbreedte dus niet te verdelen tussen jouw apparaten en de onderlinge communicatie tussen de satellieten. Hierdoor haal je veel hogere snelheden voor al je aangesloten apparaten. Geniet van 4K/8K UHD-streamen en online gamen op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen. Een speciale quad-stream WiFi 6 backhaul maakt maximaal vier datastreams per WiFi-band mogelijk. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan dankzij vier LAN-poorten op de router en de satelliet. Via de Orbi-app kan je makkelijk de apparaten controleren die aan je netwerk verbonden zijn, de wifi pauzeren of de router instellen. Daarnaast kan je een snelle test uitvoeren om te controleren of je de beste internetsnelheid krijgt van je serviceprovider. Orbi werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kan spraakopdrachten gebruiken om je wifi-thuisnetwerk te beheren.
€ 99.90
De Linksys EA7500v3-EU AC1900 MU-MIMO Gigabit WiFi-router werkt met MU-MIMO-technologie, voor gelijktijdige WiFi-verbindingen zonder onderbrekingen. Apparaten zoals mediaspelers die HD-materiaal streamen, 4K-televisies, tablets en gameconsoles gebruiken veel bandbreedte. Maar met geavanceerde MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output)-technologie stuurt de AC1900 WiFi-signalen naar meerdere apparaten tegelijk, met constante, hoge snelheden. Jouw hele gezin kan tegelijk gamen, streamen en werken, zonder vertraging of bufferen, en dit alles met snelheden die twee keer zo hoog zijn als bij routers zonder MU-MIMO-technologie.* De AC1900 Multi User-MIMO-router werkt met twee dedicated WiFi-frequentiebanden die samen gegevenssnelheden tot 1,9 Gbps mogelijk maken. Je kan jouw tijd online hierdoor beter benutten: wijs eenvoudigweg bandbreedte-intensieve activiteiten als het streamen van 4K-video's toe aan de high-speed 5GHz-band en laat standaard activiteiten als het versturen van e-mail over aan de 2,4 GHz-band. De AC1900 maakt WiFi-activiteiten zoals online gamen met meerdere spelers en met hoge snelheden mogelijk. Hij maakt gebruik van een dual-core-processor en kan drie gegevensstromen tegelijk verwerken. Dit resulteert in verbeterde WiFi-prestaties en hogere WiFi-snelheden voor meer apparaten. Sluit extra apparaten aan op de vier Gigabit Ethernet-poorten en deel bestanden met tien keer hogere snelheden dan bij Fast Ethernet. Op de USB 3.0-poort kan je bijvoorbeeld een opslagapparaat aansluiten om snel bestanden over te zetten, of een printer om deze te delen in jouw WiFi-netwerk. Deze WiFi-router maakt gebruik van Beamforming-technologie om WiFi-signalen gericht te versturen naar elk van jouw mobiele apparaten en de signaalsterkte en de dekking te vergroten. Speel videogames, luister naar muziek, check e-mails, winkel online, stream HD-films en meer zonder dat het signaal wegvalt. Met de Linksys Smart WiFi-app op een smartphone of tablet kan je jouw WiFi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren.
€ 57.03
Maximale wifi-prestaties met drie gegevensstromen Dankzij 3×3 MIMO is de Archer C80 in staat om gegevens via drie gegevensstromen te verzenden en ontvangen. Computers die 3×3 MIMO-technologie ondersteunen, zoals Mac's, werken veel efficiënter in combinatie met de C80 dan met 2×2 MIMO-routers. Ongelooflijke 802.11ac Wave2 Home Wifi De Archer C80 levert hoogwaardige wifi met een totale snelheid tot 1900 Mbps. Bovendien is deze router erg betaalbaar. Eenvoudige taken zoals het versturen van e-mails of surfen op internet worden verwerkt door de 2.4GHz-band, terwijl tegelijkertijd intensieve taken zoals online gamen of het streamen van 4K/8K UHD-video's worden verwerkt door de 5 GHz-band. En dat allemaal zonder lag. Uitgebreider wifi-bereik in huis Dankzij 4 externe hoogwaardige antennes heb je vanuit ieder hoek van je huis toegang tot je favoriete entertainment. Beamforming-technologie detecteert apparaten, zelfs als ze te ver weg of bijna leeg zijn, en stuurt het draadloze signaal direct naar de apparaten. Verbind meer apparaten tegelijkertijd De Archer C80 helpt jouw apparaten optimaal te presteren doordat de communicatie efficiënter verloopt dankzij de MU-MIMO-technologie. Meerdere apparaten kunnen op de best beschikbare band gegevens verzenden en ontvangen. Geniet onafgebroken van entertainment op al je apparaten - lagvrij. Efficiëntere wifi Smart Connect helpt de router om apparaten automatisch toe te wijzen aan de best beschikbare wifi-band terwijl Airtime Fairness voorkomt dat oudere apparaten jouw netwerk vertragen. Met deze twee functies kan iedereen genieten van vloeiendere en lagvrije wifi-verbinding. Full gigabit-poorten Alle gigabit ethernet-poorten (1 WAN + 4 LAN) zorgen voor maximale draadloze snelheden. Sluit je computers, smart-tv's en gameconsoles aan voor snelle en betrouwbare bedrade verbindingen. Personaliseer het thuisnetwerk De Archer C80 biedt een uitgebreid aanbod aan geavanceerde functies voor gepersonaliseerd beheer van het netwerk. Ouderlijk toezicht Blokkeer ongepaste content en beperkt de tijd die online doorgebracht kan worden met de functie Ouderlijk toezicht. Gastnetwerk Zet een apart gastnetwerk op om jouw privacy te beschermen. Eenvoudige installatie binnen handbereik Dankzij de intuïtieve online interface en krachtige Tether app kun je de Archer C80 binnen enkele minuten installeren. Met Tether kun je de netwerkinstellingen beheren vanaf ieder apparaat met Android of iOS.
€ 225.00
De TP-Link Archer VR2800 is een Modem Router met VDSL2 technologie welke een VDSL broadband snelheden levert tot 100mbps. De geïntegreerde DSL poort ondersteunt alle DSL aansluitingen voor compatibiliteit met de meeste ISPs. De Archer VR2800 is compatibel met VDSL2, ADSL2 en ADSL. Een krachtige combinatie van geavanceerde Broadcom NitroQAM en 4-Stream-technologie zet data-overdrachten wijd open om 5GHz draadloze snelheden voor elk apparaat te verhogen. 802.11ac Wave 2 is de nieuwste standaard voor Wi-Fi. Dit omvat MU-MIMO-technologie, waarvan de vier gelijktijdige datastromen apparaten met snelheden tot 4x sneller verbinden dan standaard AC-routers. Bovendien biedt Wave 2 tot 160 MHz bandbreedte op een enkel kanaal, verbreed voor snellere overdrachtssnelheden. Heb je overal in huis WiFi nodig? De VR2800 heeft een ruime dekking. De vier externe antennes creëren een sterke, ver reikende netwerk in elke richting. Eindversterkers en ruisarme versterkers versterken de zend- en ontvangstsignalen om de wifi-dekking te vergroten. En met beamforming om gerichte verbindingen te vinden en te vormen, neem je jouw mobiele apparaat mee waar je maar wilt Drie Gigabit Ethernet-poorten werken tot 10x sneller dan Fast Ethernet. Sluit jouw spelconsole, desktop of IPTV aan op 4K-snelheden. Via USB 3.0-poorten kan je harde schijven aansluiten en tot 10x sneller overbrengen dan USB 2.0. Deel snel en eenvoudig bestanden, foto's, muziek en video via jouw netwerk. De VR2800 wordt aangedreven door een toonaangevende Broadcom 1GHz dual-core CPU met twee co-processoren om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert. Broadcom maakt 's werelds meest gebruikte chipsets voor DSL-producten en biedt geïntegreerde oplossingen voor meer dan 100 internetproviders over de hele wereld. Dit garandeert niet alleen uitmuntendheid, maar ook compatibiliteit met jouw ISP. De gratis app Tether helpt je bij het instellen en beheren van je Archer VR2800 vanaf elk Android- of iOS-apparaat. Tether brengt ook geavanceerde functies in de palm van je hand. Ouderlijk toezicht helpt je een veilige netwerkomgeving voor jouw kinderen te bieden. Met het gastnetwerk en de blokkeringslijst heb je controle over jouw thuisnetwerk en wie het gebruikt. Netwerkbeheer was nog nooit zo eenvoudig.
€ 219.00
De TP-Link Archer VR2800 is een Modem Router met VDSL2 technologie welke een VDSL broadband snelheden levert tot 100mbps. De geïntegreerde DSL poort ondersteunt alle DSL aansluitingen voor compatibiliteit met de meeste ISPs. De Archer VR2800 is compatibel met VDSL2, ADSL2 en ADSL. Een krachtige combinatie van geavanceerde Broadcom NitroQAM en 4-Stream-technologie zet data-overdrachten wijd open om 5GHz draadloze snelheden voor elk apparaat te verhogen. 802.11ac Wave 2 is de nieuwste standaard voor Wi-Fi. Dit omvat MU-MIMO-technologie, waarvan de vier gelijktijdige datastromen apparaten met snelheden tot 4x sneller verbinden dan standaard AC-routers. Bovendien biedt Wave 2 tot 160 MHz bandbreedte op een enkel kanaal, verbreed voor snellere overdrachtssnelheden. Heb je overal in huis WiFi nodig? De VR2800 heeft een ruime dekking. De vier externe antennes creëren een sterke, ver reikende netwerk in elke richting. Eindversterkers en ruisarme versterkers versterken de zend- en ontvangstsignalen om de wifi-dekking te vergroten. En met beamforming om gerichte verbindingen te vinden en te vormen, neem je jouw mobiele apparaat mee waar je maar wilt Drie Gigabit Ethernet-poorten werken tot 10x sneller dan Fast Ethernet. Sluit jouw spelconsole, desktop of IPTV aan op 4K-snelheden. Via USB 3.0-poorten kan je harde schijven aansluiten en tot 10x sneller overbrengen dan USB 2.0. Deel snel en eenvoudig bestanden, foto's, muziek en video via jouw netwerk. De VR2800 wordt aangedreven door een toonaangevende Broadcom 1GHz dual-core CPU met twee co-processoren om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert. Broadcom maakt 's werelds meest gebruikte chipsets voor DSL-producten en biedt geïntegreerde oplossingen voor meer dan 100 internetproviders over de hele wereld. Dit garandeert niet alleen uitmuntendheid, maar ook compatibiliteit met jouw ISP. De gratis app Tether helpt je bij het instellen en beheren van je Archer VR2800 vanaf elk Android- of iOS-apparaat. Tether brengt ook geavanceerde functies in de palm van je hand. Ouderlijk toezicht helpt je een veilige netwerkomgeving voor jouw kinderen te bieden. Met het gastnetwerk en de blokkeringslijst heb je controle over jouw thuisnetwerk en wie het gebruikt. Netwerkbeheer was nog nooit zo eenvoudig.
€ 0.00
De TP-Link Archer VR2800 is een Modem Router met VDSL2 technologie welke een VDSL broadband snelheden levert tot 100mbps. De geïntegreerde DSL poort ondersteunt alle DSL aansluitingen voor compatibiliteit met de meeste ISPs. De Archer VR2800 is compatibel met VDSL2, ADSL2 en ADSL. Een krachtige combinatie van geavanceerde Broadcom NitroQAM en 4-Stream-technologie zet data-overdrachten wijd open om 5GHz draadloze snelheden voor elk apparaat te verhogen. 802.11ac Wave 2 is de nieuwste standaard voor Wi-Fi. Dit omvat MU-MIMO-technologie, waarvan de vier gelijktijdige datastromen apparaten met snelheden tot 4x sneller verbinden dan standaard AC-routers. Bovendien biedt Wave 2 tot 160 MHz bandbreedte op een enkel kanaal, verbreed voor snellere overdrachtssnelheden. Heb je overal in huis WiFi nodig? De VR2800 heeft een ruime dekking. De vier externe antennes creëren een sterke, ver reikende netwerk in elke richting. Eindversterkers en ruisarme versterkers versterken de zend- en ontvangstsignalen om de wifi-dekking te vergroten. En met beamforming om gerichte verbindingen te vinden en te vormen, neem je jouw mobiele apparaat mee waar je maar wilt Drie Gigabit Ethernet-poorten werken tot 10x sneller dan Fast Ethernet. Sluit jouw spelconsole, desktop of IPTV aan op 4K-snelheden. Via USB 3.0-poorten kan je harde schijven aansluiten en tot 10x sneller overbrengen dan USB 2.0. Deel snel en eenvoudig bestanden, foto's, muziek en video via jouw netwerk. De VR2800 wordt aangedreven door een toonaangevende Broadcom 1GHz dual-core CPU met twee co-processoren om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert. Broadcom maakt 's werelds meest gebruikte chipsets voor DSL-producten en biedt geïntegreerde oplossingen voor meer dan 100 internetproviders over de hele wereld. Dit garandeert niet alleen uitmuntendheid, maar ook compatibiliteit met jouw ISP. De gratis app Tether helpt je bij het instellen en beheren van je Archer VR2800 vanaf elk Android- of iOS-apparaat. Tether brengt ook geavanceerde functies in de palm van je hand. Ouderlijk toezicht helpt je een veilige netwerkomgeving voor jouw kinderen te bieden. Met het gastnetwerk en de blokkeringslijst heb je controle over jouw thuisnetwerk en wie het gebruikt. Netwerkbeheer was nog nooit zo eenvoudig.
€ 22.99
Overzicht: SONOFF S55 is een handige waterdichte Smart Socket die verbinding kan maken met uw Wi-Fi-thuisnetwerk en waarmee u apparaten van veraf kunt beheren en programmeren met uw telefoon of stem via Amazon Alexa of Google Assistant. Maakt gebruik van heavy-duty IP55 weerbestendig materiaal zorgt ervoor dat het robuust en veilig is wanneer u het buiten gebruikt. Pas schema's voor apparaten aan om ze automatisch aan / uit te laten schakelen volgens uw behoeften, waar u ook bent. Perfect voor verschillende gelegenheden zoals tuin, terras, openluchtrestaurant en meer. Makkelijk te installeren. Voorzien zijn van: - Schakel apparaten op afstand in / uit met uw telefoon - Beheer ermee verbonden apparaten met uw spraakopdracht - Plan apparaten aan / uit op een vooraf ingesteld tijdstip - IP55 waterdicht ontwerp voor gebruik buitenshuis - Slimme scène helpt bij het activeren van meer dan één SONOFF-apparaat via een tik - Deel apparaten met je vrienden om ze samen te bedienen - Synchroniseer de real-time apparaatstatuswijzigingen naar uw telefoon - Houd het apparaat in de status voordat de stroom uitvalt wanneer het elektriciteitssysteem is hersteld - IFTTT-service zorgt ervoor dat de ene actie een andere activeert Specificatie: Model: S55TPI (AU) / S55TPF (DE) / S55TPE (FR) / S55TPB (US) / S55TPD (ZA) / S55TPG (VK) Invoer: S55TPI: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPF: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A max S55TPE: AC 100-240 V 50/60 Hz 16 A max S55TPB: AC 125V 50 / 60Hz 10A Max S55TPD: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPG: AC 100-240V 50 / 60Hz 13A max Uitgang: S55TPI: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPF: AC 100-240V 50 / 60Hz 16A max S55TPE: AC 100-240 V 50/60 Hz 16 A max S55TPB: AC 125V 50 / 60Hz 10A Max S55TPD: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A Max S55TPG: AC 100-240V 50 / 60Hz 13A max Materiaal: PC V0 Besturingssystemen: (Android 4.1 en iOS 9.0) of hoger Draadloze standaard: IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz Afmetingen: 85 x 70 x 70 mm Downloads: Snelle installatiegids Handleiding FCC-certificering CE-certificering Pakket inbegrepen: 1 x SONOFF® S55 WIFI slimme waterdichte aansluiting 1 x Engelse handleiding
€ 69.00
Maximale wifi-prestaties met drie gegevensstromen Dankzij 3×3 MIMO is de Archer C80 in staat om gegevens via drie gegevensstromen te verzenden en ontvangen. Computers die 3×3 MIMO-technologie ondersteunen, zoals Mac's, werken veel efficiënter in combinatie met de C80 dan met 2×2 MIMO-routers. Ongelooflijke 802.11ac Wave2 Home Wifi De Archer C80 levert hoogwaardige wifi met een totale snelheid tot 1900 Mbps. Bovendien is deze router erg betaalbaar. Eenvoudige taken zoals het versturen van e-mails of surfen op internet worden verwerkt door de 2.4GHz-band, terwijl tegelijkertijd intensieve taken zoals online gamen of het streamen van 4K/8K UHD-video's worden verwerkt door de 5 GHz-band. En dat allemaal zonder lag. Uitgebreider wifi-bereik in huis Dankzij 4 externe hoogwaardige antennes heb je vanuit ieder hoek van je huis toegang tot je favoriete entertainment. Beamforming-technologie detecteert apparaten, zelfs als ze te ver weg of bijna leeg zijn, en stuurt het draadloze signaal direct naar de apparaten. Verbind meer apparaten tegelijkertijd De Archer C80 helpt jouw apparaten optimaal te presteren doordat de communicatie efficiënter verloopt dankzij de MU-MIMO-technologie. Meerdere apparaten kunnen op de best beschikbare band gegevens verzenden en ontvangen. Geniet onafgebroken van entertainment op al je apparaten - lagvrij. Efficiëntere wifi Smart Connect helpt de router om apparaten automatisch toe te wijzen aan de best beschikbare wifi-band terwijl Airtime Fairness voorkomt dat oudere apparaten jouw netwerk vertragen. Met deze twee functies kan iedereen genieten van vloeiendere en lagvrije wifi-verbinding. Full gigabit-poorten Alle gigabit ethernet-poorten (1 WAN + 4 LAN) zorgen voor maximale draadloze snelheden. Sluit je computers, smart-tv's en gameconsoles aan voor snelle en betrouwbare bedrade verbindingen. Personaliseer het thuisnetwerk De Archer C80 biedt een uitgebreid aanbod aan geavanceerde functies voor gepersonaliseerd beheer van het netwerk. Ouderlijk toezicht Blokkeer ongepaste content en beperkt de tijd die online doorgebracht kan worden met de functie Ouderlijk toezicht. Gastnetwerk Zet een apart gastnetwerk op om jouw privacy te beschermen. Eenvoudige installatie binnen handbereik Dankzij de intuïtieve online interface en krachtige Tether app kun je de Archer C80 binnen enkele minuten installeren. Met Tether kun je de netwerkinstellingen beheren vanaf ieder apparaat met Android of iOS.
€ 33.95
De EW-7438RPn Air is een nieuwste generatie, ultra-compacte Wi-Fi extender met een krachtige CPU en een intuïtieve iOS en Android smartphone companion app. Een slanke, eenvoudig te gebruiken oplossing om 'dead zones' te elimineren en het Wi-Fi bereik te vergroten. De EW-7438RPn Air combineert praktische functionaliteit, uitgebreide functies en een elegant ontwerp. De high-speed CPU geeft een boost aan de draadloze prestaties en de gast-netwerkfunctie biedt toegevoegde waarde als een extra netwerk dat u kunt gebruiken voor uw kinderen of gasten, zodat u uw privé-Wi-Fi veilig kunt houden, of om toezicht te houden op het internetgebruik van uw kinderen vanaf uw smartphone. De 'Goedenacht''-modus en Wi-Fi schema's geven u complete controle over uw draadloze omgeving. Daarnaast blokkeert het kleine ontwerp de nabijgelegen stopcontacten niet, en zorgt de 802.11b/g/n/ ondersteuning voor een uitgebreide compatibiliteit en hoge draadloze snelheden tot 300Mbps.Compact, smal stopcontact-ontwerp

Past direct in bestaande elektrische stopcontacten - een extra stroomkabel is niet nodig. Installeer het waar u maar wilt.Eenvoudige Installatie

Het apparaat is voorzien van een gebruikersvriendelijke browser-based iQ Setup voor slimme, automatische en snelle installatie. iQ Setup detecteert automatisch beschikbare Wi-Fi netwerken en helpt u binnen enkele seconden een verbinding te maken.Slim App-beheer & Analyses

De extender werkt samen met onze gratis EdiRange smartphone app die uw locale Wi-Fi omgeving weergeeft en eenvoudig te begrijpen analyse-instrumenten biedt om u te helpen om draadloze interferentie van uw buren te vermijden en de beste prestaties te krijgen voor uw draadloze apparaten. Daarnaast kunt het draadloze netwerk en de functies zoals scheduling en gast-netwerk beheren.Goedenacht-modus & Wi-Fi planning

De gratis smartphone app geeft u de mogelijkheid om het Wi-Fi netwerk van de extender uit te schakelen via uw smartphone, zodat u de extender kunt laten 'slapen' terwijl u zelf ook slaapt. Klik op "Goedenacht-modus" in de app en zie dat de Extender en de LED's uitgeschakeld zijn tijdens de nacht, zodat u en uw familie comfortabel kunnen slapen. Daarnaast biedt de 'Wi-Fi scheduling' functie de mogelijkheid om intelligente schema's te programmeren om de Wi-Fi-beschikbaarheid en het energieverbruik aan te passen aan uw routine.Ouderlijk toezicht of Gast-Wi-Fi

De EW-7438RPn Air biedt een tweede draadloos netwerk dat eenvoudig op te zetten en te beheren is met gebruik van de meegeleverde smartphone app. Dit kan gebruikt worden voor gasten om uw eigen thuisnetwerk privé en veilig te houden, of voor uw kinderen als ouderlijk toezicht. Scheid het Wi-Fi netwerk van uw kind van uw eigen netwerk zodat u dit op elk moment aan en uit kunt zetten volledige controle heeft via de smartphone app. Gebruik de 'scheduling'-functie van de extender om de tijden waarop kinderen online kunnen te reguleren of de extender uit te schakelen zodat er geen afleiding is als uw kinderen hun huiswerk moeten doen.Nieuwe generatie, Betere prestaties en een kleiner formaat

De EW-7438RPn Air is voorzien van een ingebouwde 580MHz CPU die de Wi-Fi- prestaties met 45% verbetert, en is tevens voorzien van twee interne high-performance antennes.Elimineer Wi-Fi dode zones

Vergroot het Wi-Fi bereik tot in de 'dead spots' die uw huidige Wi-Fi signaal niet kan bereiken.Verdubbel het bereik van uw Wi-Fi

Steek de extender rechtstreeks in een stopcontact en deze kan eenvoudig het signaalbereik van uw Wi-Fi verdubbelen, voor betere Wi-Fi kwaliteit in huizen met veel kamers of meerdere verdiepingen.Werkt met alle draadloze routers

Universele compatibiliteit en eenvoudige web-based iQ Setup voor snelle en eenvoudige installatie.Snelle en eenvoudige WPS installatie

Een WPS (Wi-Fi Protected Setup) knop zorgt ervoor dat de EW-7438RPn Air met slechts één druk op de knop een verbinding kan maken met een bestaand draadloos netwerk.WPA/WPA2 geavanceerde draadloze encryptie

Ondersteund WEP 64/128 bit, WPA en WPA2 draadloze encryptie standaarden.

€ 33.95
De EW-7438RPn Air is een nieuwste generatie, ultra-compacte Wi-Fi extender met een krachtige CPU en een intuïtieve iOS en Android smartphone companion app. Een slanke, eenvoudig te gebruiken oplossing om 'dead zones' te elimineren en het Wi-Fi bereik te vergroten. De EW-7438RPn Air combineert praktische functionaliteit, uitgebreide functies en een elegant ontwerp. De high-speed CPU geeft een boost aan de draadloze prestaties en de gast-netwerkfunctie biedt toegevoegde waarde als een extra netwerk dat u kunt gebruiken voor uw kinderen of gasten, zodat u uw privé-Wi-Fi veilig kunt houden, of om toezicht te houden op het internetgebruik van uw kinderen vanaf uw smartphone. De 'Goedenacht''-modus en Wi-Fi schema's geven u complete controle over uw draadloze omgeving. Daarnaast blokkeert het kleine ontwerp de nabijgelegen stopcontacten niet, en zorgt de 802.11b/g/n/ ondersteuning voor een uitgebreide compatibiliteit en hoge draadloze snelheden tot 300Mbps.Compact, smal stopcontact-ontwerp

Past direct in bestaande elektrische stopcontacten - een extra stroomkabel is niet nodig. Installeer het waar u maar wilt.Eenvoudige Installatie

Het apparaat is voorzien van een gebruikersvriendelijke browser-based iQ Setup voor slimme, automatische en snelle installatie. iQ Setup detecteert automatisch beschikbare Wi-Fi netwerken en helpt u binnen enkele seconden een verbinding te maken.Slim App-beheer & Analyses

De extender werkt samen met onze gratis EdiRange smartphone app die uw locale Wi-Fi omgeving weergeeft en eenvoudig te begrijpen analyse-instrumenten biedt om u te helpen om draadloze interferentie van uw buren te vermijden en de beste prestaties te krijgen voor uw draadloze apparaten. Daarnaast kunt het draadloze netwerk en de functies zoals scheduling en gast-netwerk beheren.Goedenacht-modus & Wi-Fi planning

De gratis smartphone app geeft u de mogelijkheid om het Wi-Fi netwerk van de extender uit te schakelen via uw smartphone, zodat u de extender kunt laten 'slapen' terwijl u zelf ook slaapt. Klik op "Goedenacht-modus" in de app en zie dat de Extender en de LED's uitgeschakeld zijn tijdens de nacht, zodat u en uw familie comfortabel kunnen slapen. Daarnaast biedt de 'Wi-Fi scheduling' functie de mogelijkheid om intelligente schema's te programmeren om de Wi-Fi-beschikbaarheid en het energieverbruik aan te passen aan uw routine.Ouderlijk toezicht of Gast-Wi-Fi

De EW-7438RPn Air biedt een tweede draadloos netwerk dat eenvoudig op te zetten en te beheren is met gebruik van de meegeleverde smartphone app. Dit kan gebruikt worden voor gasten om uw eigen thuisnetwerk privé en veilig te houden, of voor uw kinderen als ouderlijk toezicht. Scheid het Wi-Fi netwerk van uw kind van uw eigen netwerk zodat u dit op elk moment aan en uit kunt zetten volledige controle heeft via de smartphone app. Gebruik de 'scheduling'-functie van de extender om de tijden waarop kinderen online kunnen te reguleren of de extender uit te schakelen zodat er geen afleiding is als uw kinderen hun huiswerk moeten doen.Nieuwe generatie, Betere prestaties en een kleiner formaat

De EW-7438RPn Air is voorzien van een ingebouwde 580MHz CPU die de Wi-Fi- prestaties met 45% verbetert, en is tevens voorzien van twee interne high-performance antennes.Elimineer Wi-Fi dode zones

Vergroot het Wi-Fi bereik tot in de 'dead spots' die uw huidige Wi-Fi signaal niet kan bereiken.Verdubbel het bereik van uw Wi-Fi

Steek de extender rechtstreeks in een stopcontact en deze kan eenvoudig het signaalbereik van uw Wi-Fi verdubbelen, voor betere Wi-Fi kwaliteit in huizen met veel kamers of meerdere verdiepingen.Werkt met alle draadloze routers

Universele compatibiliteit en eenvoudige web-based iQ Setup voor snelle en eenvoudige installatie.Snelle en eenvoudige WPS installatie

Een WPS (Wi-Fi Protected Setup) knop zorgt ervoor dat de EW-7438RPn Air met slechts één druk op de knop een verbinding kan maken met een bestaand draadloos netwerk.WPA/WPA2 geavanceerde draadloze encryptie

Ondersteund WEP 64/128 bit, WPA en WPA2 draadloze encryptie standaarden.

€ 283.99
specificaties: Merk HUAWEI Grootte Basis: 112 mm x 73,3 mm x 183,5 mm Satelliet: 75 mm x 46,3 mm x 103 mm Interface Basis: 1 x GE WAN, 2 x GE LAN Satelliet: 1 x GE LAN Knop H-knop voor paren met één toets en compatibel met WPS; Onafhankelijke reset Licht 1 status indicatielampje Veiligheid Anti-brute force-algoritmen, WPA-PSK / WPA2-PSK wifi-encryptie, firewall, DMZ, PAP / CHAP, DMZ / DoS aanvalsbescherming functies 802.11v- en 802.11s-protocol, PPPoE / DHCP / statisch IP-adres WAN-verbindingsmethoden, wifi-timer, gast-wifi, apparaatsnelheidsbeperking, voor MAC-adresfilter, ouderlijk toezicht, VPN-doorvoer, virtuele server Power specificatie AC 100 - 240 V, verbruik WLAN-functie 802.11ac 2 x 2 & 802.11n 2 x 2 MU-MIMO, 1167 Mbps backhaul 1 Gbps G.hn PLC-verbinding, ondersteuning HUAWEI PLC Turbo-technologie App HUAWEI smarthome-app Kenmerken: 1. HUAWEI WiFi Q2 Pro, betere dekking, betere prestaties. 2. Zwak signaal en trage connectiviteit? Uw wifi-signaal kan soms zwak en traag zijn met de muren in uw huis. Voor een betere wifi-ervaring hebt u meer dan één individuele router nodig om de volledige nabijheid te dekken 3. Waar een stopcontact is, is wifi Ondersteund door HUAWEI's gigabit-chip en PLC Turbo, is de HUAWEI WiFi Q2 Pro in staat om 200 Mbps * breedband effectief uit te breiden. Het kan ook 1 basis met 15 satellieten ondersteunen, * zodat u overal kunt genieten van de snelle Wi-Fi. 4. Sluit aan en Enjoy wifi Zodra de satelliet is aangesloten, synchroniseert deze de Wi-Fi-naam en het wachtwoord van de basis zonder extra configuratie. 5. Snelle verbinding voor bedrade apparaten De Gigabit Ethernet-poort op de satelliet voldoet effectief aan de high-speed verbindingsbehoeften van bedrade apparaten zoals uw computer, tv en NAS. Je game-ervaring, het afspelen van video's en de kopieersnelheid van gegevens, alles kan efficiënt worden verhoogd. 6. Naadloos roamen. Verbindt je altijd met de beste wifi Ondersteuning van naadloze roaming en bandsturing innovatieve technologie, HUAWEI WiFi Q2 Pro kan automatisch schakelen tussen betere wifi-banden en hotspots met slechts één verbinding. 7. Zelflerend netwerk, voortdurend verbeteren HUAWEI WiFi Q2 Pro leert elke dag en past zich aan de veranderende wifi-omgeving aan en optimaliseert automatisch het wifi-kanaal in realtime om interferentie te voorkomen. Uw router onthoudt actief uw online surfgedrag om u te begrijpen en te ondersteunen voor meer efficiëntie bij dagelijkse taken. 8. HUAWEI AI Life APP Het beheren van wifi is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de HUAWEI AI Life-app kun je zien wat er gebeurt, snelheidslimieten instellen, gastverbindingen toestaan, wifi-timing instellen, connectiviteit op de apparaten van je kinderen pauzeren en meer 9. Drievoudige beveiligingsbescherming voor thuisnetwerk 10. Strenge tests + strenge kwaliteitscontrole Een stabieler en betrouwbaarder netwerk Pakket inbegrepen: 1 X HUAWEI WiFi Q2 Pro
€ 249.00
Maak kennis met de nieuwe generatie mesh-wifi
Next-Gen AX1800 Whole Home Mesh Wifi 6-systeem

Geavanceerde mesh met wifi 6
Het Deco whole home mesh wifi-systeem is uitgerust met wifi 6-technologie voor een aanzienlijk betere dekking, snelheid en totale capaciteit. Stap over op de nieuwste mesh wifi-technologie en geniet van het netwerk van de toekomst dat sneller laadt en waarop meer apparaten aangesloten kunnen worden.

Wifi in alle hoeken van het huis
BSS Color en Beamforming zorgen voor duidelijkere en sterkere signalen waardoor de Deco X20 een bereik heeft tot 540m2. † Draadloze verbindingen en de optionele ethernet backhaul werken samen om Deco-units te koppelen voor nog snellere netwerksnelheden en een naadloos bereik. Wil je meer dekking? Voeg gewoon nog een Deco-unit toe.

Seamless roaming voor een betere ervaring
Dankzij TP-Link Mesh werken Deco-units samen om een uniform netwerk te vormen. Wanneer je door je huis loopt verbindt jouw telefoon of tablet automatisch met de Deco-unit die de beste snelheden verzorgt. Hierdoor ontstaat een naadloze online ervaring.

Meer verbindingen voor onbeperkt streamen
Geniet van een efficiënter netwerk met 4 keer de gemiddelde verwerkingscapaciteit op verbonden apparaten in drukke omgevingen dankzij wifi 6-technologie△. Deco X20 is getest om verbinding te kunnen maken met meer dan 150 apparaten zonder dat de prestaties verminderen.

Minder lag, meer plezier
Wifi 6 brengt stabiele en responsieve wifi-verbindingen naar de verbonden huizen van de toekomst. Geniet van snellere reactietijden tijdens het gamen en vloeiende videochats, zelfs als meerdere apparaten zijn verbonden en tegelijkertijd gegevens versturen.

jouw huis, onze zorg
Bescherm je thuisnetwerk met geavanceerde beveiliging met behulp van de ingebouwde functies van TP-Link HomeCareTM. Of je nu gevoelige gegevens wilt beschermen of de toegang van kinderen en gasten wilt beperken: HomeCare™ biedt je de middelen om je netwerk volledig te beheren.

De installatie is nu nog gemakkelijker
Haal Deco uit de doos, installeer de app en volg de instructies op het scherm. De Deco app doet de rest, zodat je netwerk binnen enkele minuten gereed is.

Het was nog nooit zo eenvoudig

Eenvoudig beheer
Beheer de wifi-instellingen vanuit huis of op afstand via de Deco app. Hiermee kun je de verbonden apparaten bekijken, apparaten voorrang geven, een gastnetwerk instellen en nog veel meer.

Spraakbesturing
Koppel Deco X20 met Alexa zodat je hem met simpele spraakopdrachten kunt bedienen. Dat maakt het leven nog eens makkelijk.

Alle Deco-units werken samen
Deco X20 is compatibel met andere Deco-modellen om een mesh-netwerk te kunnen vormen. Breid op ieder moment de mesh wifi-dekking uit door meer Deco-units toe te voegen.
€ 32.50
De essentiële AC upgrade De ASUS RT-AC51U Dual-band Wireless-AC750 router biedt zowel hoge draadloze snelheid als een betaalbare prijs, zodat u uw thuisnetwerk vandaag nog kunt upgraden naar de nieuwste 802.11ac wifi-technologie. Ervaar gelijktijdige dual-band connectiviteit en profiteer van 300Mbps snelheid op de 2.4GHz en tot 433Mbps op de 5GHz-band. Dankzij de multifunctionele USB-poort is de RT-AC51U veel meer dan alleen een router. Sluit een USB-harde schijf aan en u hebt direct een file server - die zich via ASUS AiCloud uitstrekt tot in de cloud. Als alternatief sluit u een USB-printer aan op de RT-AC51U, om zo een print server te creëren voor het delen van een apparaat met diverse gebruikers. De USB biedt zelfs plaats aan 3G/4G mobiele breedband dongles voor twee breedband (WAN)-verbindingen op één router, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het wegvallen van uw internettoegang. De poort kan zelfs worden gebruikt om gadgets zoals smartphones en tablets van stroom te voorzien, zodat het ook een handig laadstation is. De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontketent de kracht van de RT-AC51U en geeft u robuuste controle over het optimaliseren van uw netwerk. Installatie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en beveiligde VPN-toegang. Volgende generatie 802.11ac draadloos, tot 3x zo snel als 1x1 draadloze N-routers Aangedreven door 5e generatie wifi (5G wifi), geeft de nieuwe 802.11ac chipset de RT-AC51U hogere draadloze snelheden dan N-technologie. Op 2.4GHz behaalt hij 300Mbps, terwijl hij op de 5GHz-band zelfs tot 433Mbps komt. De verbeterde bandbreedte heeft de hogere capaciteit die u nodig hebt om thuis het wifi-plezier te vergroten. Nu notebooks, desktops, tablets en smartphones allemaal wifi-afhankelijk zijn, wordt het tijd om te upgraden naar de volgende generatie, zodat u uw connectiviteit kunt uitbreiden, nu en in de toekomst. Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties Door gelijktijdige levering van 2.4GHz en 5GHz banden, met snelheden tot respectievelijk 300Mbps en 433Mbps, biedt de RT-AC51U een totale snelheid van maximaal 733 Mbps, met behoud van volledige stabiliteit. Basistaken zoals surfen op het web en bestanden downloaden kunt u uitvoeren via de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd meerdere apparaten kunt laten streamen in Full HD, of online gaming en andere veeleisende toepassingen kunt ondersteunen op de minder volle 5GHz-band. Geen dode zones meer, met 150% meer dekking! Krachtige tweeweg-transmissie verbetert het wifibereik met 150% ten opzichte van generieke routers, wat zorgt voor omvangrijke dekking. Het unieke ontwerp van de RT-AC51U zorgt voor een verbinding waar u altijd op kunt rekenen. Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk Sluit via de ingebouwde USB-poort externe opslagapparaten, printers en andere apparaten aan op de RT-AC51U en deel deze direct in uw hele netwerk. Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT Met de ASUSWRT dashboard gebruikersinterface installeert, controleert en bedient u netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Naast installatie in 30 seconden, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen die het beste uit uw netwerkprestaties halen, is hij opgewaardeerd met snelle scanning van op routers aangesloten usb-opslag, om data-integriteit en gezondheid van de drive te controleren. Dubbele WAN maakt twee aansluitingen/ISP's op één router mogelijk, met load balance en failover-modus voor extra stabiliteit en redundantie om ononderbroken internettoegang te waarborgen. Speelt u veel games, of besteedt u veel tijd aan het streamen van video's? Waar u hem ook voor wilt gaan gebruiken, de RT-AC51U heeft Quality of Service (QoS) standaarden die u voor vrijwel elke taak laten selecteren hoeveel bandbreedte er voor wordt geprioriteerd. Bovendien geeft de traffic monitor u controle over uw webgebruik via een duidelijke grafische interface. Probeer het zelf. Eenvoudige installatie in 3 stappen Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd online te krijgen. ASUS AiCloud - Uw wereld on-demand ASUS AiCloud houdt u verbonden met uw data, waar en wanneer u maar een internetverbinding hebt. Het verbindt uw thuisnetwerk en online internetopslagdienst2 en geeft u toegang via de mobiele AiCloud-app op uw iOS- of Android-smartphone of via een gepersonaliseerde url in een webbrowser. Meer info. Download en stream overal Download Master en de uitgebreide mediaserver laten u op met de router verbonden USB-apparatuur opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen op een breed aanbod van compatibele apparaten, zoals pc's, tablets, PS4, Xbox en Smart TV's. Download Master kan ook bestanden downloaden terwijl uw pc uit staat, en laat u op afstand de downloadstatus beheren en controleren. VPN server-geschikt Zet eenvoudig een VPN-server op om te browsen op het web en voor toegang tot data - ongeacht uw locatie. Inclusief PPTP-encryptie, dus uw datatransmissie blijft altijd veilig en vertrouwelijk.
€ 39.95
De essentiële AC upgrade
De ASUS RT-AC51U Dual-band Wireless-AC750 router biedt zowel hoge draadloze snelheid als een betaalbare prijs, zodat u uw thuisnetwerk vandaag nog kunt upgraden naar de nieuwste 802.11ac wifi-technologie. Ervaar gelijktijdige dual-band connectiviteit en profiteer van 300Mbps snelheid op de 2.4GHz en tot 433Mbps op de 5GHz-band.

Dankzij de multifunctionele USB-poort is de RT-AC51U veel meer dan alleen een router. Sluit een USB-harde schijf aan en u hebt direct een file server - die zich via ASUS AiCloud uitstrekt tot in de cloud. Als alternatief sluit u een USB-printer aan op de RT-AC51U, om zo een print server te creëren voor het delen van een apparaat met diverse gebruikers. De USB biedt zelfs plaats aan 3G/4G mobiele breedband dongles voor twee breedband (WAN)-verbindingen op één router, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het wegvallen van uw internettoegang. De poort kan zelfs worden gebruikt om gadgets zoals smartphones en tablets van stroom te voorzien, zodat het ook een handig laadstation is.

De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontketent de kracht van de RT-AC51U en geeft u robuuste controle over het optimaliseren van uw netwerk. Installatie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en beveiligde VPN-toegang.

Volgende generatie 802.11ac draadloos, tot 3x zo snel als 1x1 draadloze N-routers
Aangedreven door 5e generatie wifi (5G wifi), geeft de nieuwe 802.11ac chipset de RT-AC51U hogere draadloze snelheden dan N-technologie. Op 2.4GHz behaalt hij 300Mbps, terwijl hij op de 5GHz-band zelfs tot 433Mbps komt. De verbeterde bandbreedte heeft de hogere capaciteit die u nodig hebt om thuis het wifi-plezier te vergroten. Nu notebooks, desktops, tablets en smartphones allemaal wifi-afhankelijk zijn, wordt het tijd om te upgraden naar de volgende generatie, zodat u uw connectiviteit kunt uitbreiden, nu en in de toekomst.

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties
Door gelijktijdige levering van 2.4GHz en 5GHz banden, met snelheden tot respectievelijk 300Mbps en 433Mbps, biedt de RT-AC51U een totale snelheid van maximaal 733 Mbps, met behoud van volledige stabiliteit. Basistaken zoals surfen op het web en bestanden downloaden kunt u uitvoeren via de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd meerdere apparaten kunt laten streamen in Full HD, of online gaming en andere veeleisende toepassingen kunt ondersteunen op de minder volle 5GHz-band.

Geen dode zones meer, met 150% meer dekking!
Krachtige tweeweg-transmissie verbetert het wifibereik met 150% ten opzichte van generieke routers, wat zorgt voor omvangrijke dekking. Het unieke ontwerp van de RT-AC51U zorgt voor een verbinding waar u altijd op kunt rekenen.

Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk
Sluit via de ingebouwde USB-poort externe opslagapparaten, printers en andere apparaten aan op de RT-AC51U en deel deze direct in uw hele netwerk.

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT
Met de ASUSWRT dashboard gebruikersinterface installeert, controleert en bedient u netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Naast installatie in 30 seconden, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen die het beste uit uw netwerkprestaties halen, is hij opgewaardeerd met snelle scanning van op routers aangesloten usb-opslag, om data-integriteit en gezondheid van de drive te controleren. Dubbele WAN maakt twee aansluitingen/ISP's op één router mogelijk, met load balance en failover-modus voor extra stabiliteit en redundantie om ononderbroken internettoegang te waarborgen.
Speelt u veel games, of besteedt u veel tijd aan het streamen van video's? Waar u hem ook voor wilt gaan gebruiken, de RT-AC51U heeft Quality of Service (QoS) standaarden die u voor vrijwel elke taak laten selecteren hoeveel bandbreedte er voor wordt geprioriteerd. Bovendien geeft de traffic monitor u controle over uw webgebruik via een duidelijke grafische interface. Probeer het zelf.

Eenvoudige installatie in 3 stappen
Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd online te krijgen.

ASUS AiCloud - Uw wereld on-demand
ASUS AiCloud houdt u verbonden met uw data, waar en wanneer u maar een internetverbinding hebt. Het verbindt uw thuisnetwerk en online internetopslagdienst2 en geeft u toegang via de mobiele AiCloud-app op uw iOS- of Android-smartphone of via een gepersonaliseerde url in een webbrowser. Meer info.

Download en stream overal
Download Master en de uitgebreide mediaserver laten u op met de router verbonden USB-apparatuur opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen op een breed aanbod van compatibele apparaten, zoals pc's, tablets, PS4, Xbox en Smart TV's. Download Master kan ook bestanden downloaden terwijl uw pc uit staat, en laat u op afstand de downloadstatus beheren en controleren.

VPN server-geschikt
Zet eenvoudig een VPN-server op om te browsen op het web en voor toegang tot data - ongeacht uw locatie. Inclusief PPTP-encryptie, dus uw datatransmissie blijft altijd veilig en vertrouwelijk.